Seo Uyumlu Web Sitesi Nedir

Seo (google) uyumlu web sitesi nedir, seo uyumlu web sayfası nasıl yapılmaktadır, web sitesine seo yapacak mısınız, internet sayfamız güncel seo algoritmalarıyla uyumlu olacak mı diye çokça sorular geliyor müşterilerimizden. Seo uyumlu olduğunda web sitesi adına avantajları nelerdir diye merak ediyorsunuzdur eminiz.

Konuyu kolayca anlaşılır hale getirebilmek maksadıyla bilgilerimizi paylaşarak sizleri seo uyumluluğunun kurgusu ve uygulanması hakkında bilgilendirmek istiyoruz. Makalemizi okuduğunuzda, seo uyumlu web sitesi nedir konusuna...

Seo Nedir?

Seo nedir, seo nasıldır, web sitelerinde seo ne amaçla kullanılır, nasıl seo yaparız, seo web siteleri için şart mı diye çokça sorular geliyor müşterilerimizden. Seo yapmanın kolaylıkları nelerdir diye merak ediyorsunuzdur eminiz. Konuyu arama motoru optimizasyonuna meraklı kişiler açısından daha kolayca anlaşılır hale getirebilmek maksadıyla aklımızdan geçenleri, bildiklerimizi paylaşarak sizleri bilgilendirmek istedik.

Arama motoru optimizasyonu yani İngilizce isminden kısaltılmış haliyle SEO (search engine optimization); web sitelerini aratarak bulduğumuz güncel arama motorlarında (en çok bilineni google) üst sıralarda görünmek, yüksek sıralarda görünmeklede kalmayıp bu işin otoritesi gibi durmak maksadıyla yapılan çeşitli

Seo Uyumlu Makale Yazmak

Seo uyumlu makale yazmak istiyoruz, seo uyumlu makale nasıl yazılır, seo uyumlu makale yazmak konusunda bilgilerinizi paylaşır mısınız sorularına fazlaca muhatap oluyoruz. Seo uyumlu makale nasıl yazılır konusunda bilgilerimizi paylaşmanın zamanı geldi. Talebinize istinaden derlediğimiz arama motorları için anlaşılır makale yazma konusunu inceden inceye okuyarak bilgilerinizi geliştirmenizi umuyoruz.

Seo Uyumlu Makale Nedir?

SEO’nun Yeni Yıldızı Sesli Makaleler Yükselişte

Google algoritması sıklıkla güncellendiği için SEO için hangi kriterlerin ne ölçüde ön plana çıkacağını kestirmek, pek kolay olmuyor. Fakat görünen o ki önümüzdeki dönemlerde artık sesli makaleler, bir başka ifadeyle sesli içerikler, SEO açısından çok daha değerli bir hale gelecek. Şu anda sesli makale konusu oldukça yeni ve bilinmeyen bir alan.

Google Yerel İşletme (My Business) Kaydı Nasıl Yapılır

Google yerel işletme kaydı eklemesi yapmak isteyen fakat bu işlemlerin nasıl yapılacağı konusunda bilgisi olmayan kişilere özel olarak hazırlamış olduğumuz makalemize hoş geldiniz. Bilindiği üzere google yerel işletmelerin kayıtlarını arama sonuçlarında sağ tarafta çarpıcı biçimde göstererek aramış olduğunuz işletmeye kolayca erişmenizi sağlamaktadır. Peki, nedir bu Google yerel işletme (Google My Business) kaydı eklemesi, nasıl yapılır.

Öncelikle işletmenize ait bilgileri Google'ın yerel işletme sayfasına kayıt ederek eklememiz gerekiyor. Google Yerel İşletme'de ekleme yapmak için Google My Business adresini ziyaret etmemiz şart. Adresi girip web sayfası açılmasının ardından karşımıza çıkan "Hemen Başlayın" butonuna tıklıyoruz, "Google My Business ürününe hoş geldiniz!"

21 Nisan Google Algoritma Güncellemesi

Google yapacağı güncellemeyle 21 nisan itibarıyla arama sonuçlarında (google üzerinde yapılan aramalarda) mobil uyumlu web sitelerinin ön plana çıkarılacağını, mobil uyumlu olmayan sitelerin ise aramalarda arka plana atılacağını açıkladı; bu da demek oluyor ki arama sonuçlarında görüntülenmenizin %50'sini kaybedebilirsiniz. Yapılan son araştırmalara göre artık internet kullanıcıları aramalarının %50 sini mobil cihazlar üzerinden yapmaktalar. Mobil cihaz aramalarının artacağı ve masaüstü cihazların hakimiyetini elinden alacağı aşikar.

Bu güncellemeden etkilenecek olan mevcut web sitelerinin sahiplerini uyarmak ve bu konuda haberdar etmek istiyoruz. Yaptıracağınız web sitesinin "responsive" yani mobil cihazlara duyarlı olmasına özen gösterin ve hatta web...

Profesyonel Seo Yazarları İçin 6 Kural

Seo yazıları web siteleri için gerçekten önemlidir. Düzenli şekilde girilen yeni içerikler sitenizi potansiyel müşterilere daha kolay tanıtır.

Tabi ki bir sürü kelimeleri bir sayfaya atarak insanların oraya akın etmesini düşünemezsiniz. Eğer düzgün bir düzen kurarsanız emin olun istediğinizi elde edersiniz.

İşte Seo makaleleri için 6 kural:

1-Anahtar Kelimelerinizi Seçin

Eğer girdiğiniz içeriğin Google tarafından dikkate alınmasını istiyorsanız ve

İçerik Bakımından Eksik Siteler Neler Yapmalı

Sitenizde içerik eksikliği mi var? Sitenize kullanıcı çekemiyor musunuz? Internet ağında bir çok sitede bulunan içerik sorunu sitenizin kalitesini düşürür. Peki bu konuda ne yapmalısınız?

Google'ın bir çalışanı olan Gary Illyes, siteniz eğer içerik bakımından kötü bir izlenim veriyorsa içerikleri kaldırmak yerine üstüne ekleyerek değiştirmenizi öneriyor.

Oysa Jen Slegg zayıf olan içerikleri kaldırmamızı söylemekte.

Aslında önerilen sahip oldukları zayıf içerikleri mümkün olduğunca doldurmasını, güçlendirmesini öneriyor. Fakat yapılması gereken gerçekten de

Pagerank Nedir ve Seo İçin Faydaları

Öncelikle "PageRank" nediri anlatarak ufak bir açıklamayla yazımıza başlayalım.

PageRank en çok bilinen arama motoru olan Google'ın web sitelerinin sıralamasında kullandığı algoritmadan aldığı sonuçla internet siteniz için belirlediği değeri gösteren 0'dan başlayarak 10'a kadar ölçeklendirdiği değerlendirme puanıdır. Google'ın belirlemiş olduğu bu değerlendirme puanı web sitesinde barınan özgün içeriklere, sayfadan verilmiş ve sayfaya verilmiş backlink'lere, backlink veren web sayfalarının kalitesine ilişkili olarak değişiklik gösterir.

PageRank son yıllarda Google için eskisi gibi yüksek SEO kriterleri içinde bulunmuyor çünkü Google PageRank'i artık eskisi gibi umursamıyor; yani seo açısından önemli kriterler arasından kaldırmış bulunmakta. Web sitenizin...

Web Tasarım Konusunda Sorularınızı Bize Sorabilirsiniz

Web Tasarım ve SEO Hakkındaki Blog Yazılarımızdan Memnun Kaldınız Mı?

Profesyonel web tasarım hizmetimizden faydalanmak ve şirketimizle tanışmak için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Web sitemizde bulunan "Teklif İste" butonuna tıklayarak formu doldurup danışman arkadaşımızın sizi aramasını sağlayın, gerisini bize bırakın! Kurumsal ve profesyonel ölçekte projeler klavyemizin ucunda sizi bekliyor. Formu doldurmanızın ardından uzmanımız tarafından aranacaksınız. Müsait olduğunuz tarihe randevu alarak yerinizde ziyaret edecek, web tasarım projenizin kalıplarını çizerek sizleri gerçek ihtiyaçlarınızla buluşturacak. İhtiyacınızdan fazlasına para ödemeyin. Web Studio, öncelik olarak parayı hedeflemez! Müşteri memnuniyeti esaslı çalışarak mutlu müşteriler edinir. Mutlu müşteri döngüsü sayesinde işlem hacmini genişletip tavsiye edilerek büyür ve hizmet sunduğu kapsama alanını genişletir. Bütün bunları yaparken, iki taraflı kazanma ilkesi çerçevesinde hizmetler üretir. Kazan-kazan mantığıyla davranıp yalnızca kendisine kazandırmadan, sizlerin de kazanmasına vesile olmaya çalışır.

Google Kriterlerine Uygun, Mobil Cihazlarla Uyumlu Bir Web Sitesine Sahip Olmak İster Misiniz?

Web tasarım sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmetler ve projeler üretiyoruz. Çeşitli kuruluşlarla ve insanlarla çalışmalar yürütürken hakkaniyetli davranıp, adaletli olmaya gayret ettik. Başarımızın en büyük sebebiyse ilkelerimizden, duruşumuzdan taviz vermeden yürüttüğümüz çalışma sistemimizdir. Barındırdığımız özellikleri çalışmalarımıza yansıtarak kaliteli web tasarım projelerine imza atmakta zorlanmıyoruz. Web tasarım hizmeti üretirken ihtiyaç duyulan tecrübeye, vizyona, bilgiye sahip olduğumuz için ürettiğimiz hizmetlerin, projelerin arkasında durabiliyoruz. Firmamızı diğer markalardan ayıran yeğane sebep; çalışmalarımızı teslim ettikten sonra ürettiğimiz hizmetin, projenin arkasında durarak sorumluluktan kaçmamaktır. Büyük küçük şirket ayırt etmeksizin çözümlerimizi sunduğumuz tüm kişi ve kuruluşlara aynı özeni gösteriyoruz. Adresimizde ziyaret edip bizleri tanıyabilirsiniz. Sizinle paylaşacak sıcak bir çayımız, kaliteli bir kahvemiz daima bulunur. 40 yıllık dostluklar kurmak adına sizlerleri web tasarım ajansı Web Studio ile tanışmaya bekliyoruz. Sizinle iş yapmamız şart değil, gelin projenizden bahsedin, fikir alın, tecrübemizden faydalanın. Bunlar için asla ücret talep etmiyoruz. Gerçekten samimi, içten, dürüst, ilkeli bir şirketle çalışmak ister misiniz? Kapımız sizlere sonuna kadar açık.

Teklif İste
TEKLİF İSTE